Little Girl and Her Great City

Наш Київ розіслався, на горах над Дніпром,садами заквітчався,мов дівчина вінком.Його побудувалибрати, батьки, діди. І славно захищали від лютої біди...(Максим Рильський).

А чи знаєте ви, як прекрасно бути дівчинкою в п'ять? Нікуди не поспішаючи, гуляти в п'ятницю вулицями свого вікового міста, де до тебе ходили сотні, тисячі, мільйони? Завертати у кожний провулок, браму, кожний двір?

Слухати вперше та вкотре історії та легенди про його будинки, вулиці, замки, гори та навіть окремі дерева? Вірити й не вірити почутому. Але, долаючи страхи, відкриваті зачинені двері, скочуватися з крутої гірки.

Та дивувати дорослих знанням історії заснування міста, піснями та віршам про нього - наочному свідченні органічного зв'язку поколінь.

Зручна сукня для тривалих прогулянок за викрійкою пуловеру №138 з журналу Burda 3/2014, розмір 110. Такий самий пуловер з рукавами реглан представлений також у випуску Burda.Дитяча мода 1/2015, модель №630.

Сукня з футеру, горловина - рібана. Верхню частину також змоделювала з викрійки пуловеру, для чого розрізала її на однакові п'ять чи шість частин та розвела їх на однакові проміжки одна від одної, використовуючи всю ширину тканини.

Верхню частину сітки стягнула до ширини горловини та лінії реглану, в подальшому обробляючи їх як одну деталь. Нижній зріз верхнього шару необроблений.