Finally, My Dress

Моя швидкість наповнення блогу вражає. Мало того, що фотографується відсотків 10 з шитого/зв'язаного/вишитого, так і те, що вже сфотографовано, не завжди публікується. А публікується запізно, не по сезону. Але ж краще так, ніж зовсім ніяк.

Отже, сьогодні демонструю плаття (моє та на мені - нарешті!) сшите за викрійкою #116 з журналу Бурда 7/2014. Тканина (вишитий батист) рік чекала свого часу та двічі ледь не була використана для пошиття інших речей. Але саме в такому варіанті я побачила її цього літа, чому дуже рада.

Плаття на підкладі з білого батисту. Рукава - одинарні. Викрійка 34 розміру, яку, як завжди, звужувала на 2 см з кожного боку, відповідно і на рукавах. Шов на задній поличці не робила, а просто вшила молнію.

Для тих, планує шити це плаття, раджу збільшувати виріз горловини: дуже маленький. Крім іншого, не сподобалась посадка рукавів. Для усунення заломів довелось змінювати центровку, але ідеальної посадки досягнути все одно не вдалось. Але в процесі носіння плаття ці неприємності швидко забулись.

Фотографіями та, відповідно, власною появою в блозі завдячую Бичихіну Олександру.