Plaid Dresses

Інколи маленька принцеса не може визначитись з якої ж вона казки. Але не напередодні Нового року! Справ так багато, а часу так мало, що доводиться допомагати мамі в усьому: і плаття пошити, і прянички спекти. Попелюшка, не інакше.

Фотосесія за випіканням пряничків проводилась переважно для того, аби продемонструвати нові сукні, але їх на фото не дуже і видно. Зате тема домашнього затишку, любові, краси та ніжності розкрита сповна, мені здається.

Дитяче плаття пошите за викрійкою №147 з журналу Burda 12/2014. В моделі нічого не змінювала, за виключенням направлення складок у зв'язку з тим, що блискавку перенесла в боковий шов. Ну і найменший журнальний розмір був зменшений на два. Плаття цікаве своїми деталями: розрізами на рукавчиках, фонариками і таке інше. Мороки під час шиття трохи більше, та результат радує.

Доросле плаття - модель №121 з журналу Burda 11/2012. Викрійка раніше вже випробувана мною: дуже вдала, принаймні для мене. Жодних корегувань чи виправлень. Ідеальна посадка рукава. Думаю, ще не одне плаття буде зшите за цією основою.

Сукні пошиті з тонкої чистошерстяної (клітинка) та сумішевої костюмної тканини, на підкладці. Ну а далі - просто фото, багато фото. Для перегляду в більш зручному режимі - натисніть на будь-яку світлину.

До прикрашання пряничків так і не дійшли. Певно, треба шити нові сукні та знімати процес розфарбовування вже в них).