Step by Step

Пристанищ не искать, не приживаться,
Ступенька за ступенькой, без печали,
Шагать вперед, идти от дали к дали,
Все шире быть, все выше подниматься!

Герман Гессе, "Игра в бисер"

Мода на тканину в клітинку була введена королевою Великобританії Вікторією, яка обожнювала все "шотландське". Спочатку тартарни (в буквальному сенсі "малюнок") не мали спеціального імені та значення. Однак вони ткались з певного набору ниток, які фарбувались барвниками, що добували з місцевих рослин, плодів. Тому в кожній місцевості були свої кольори, що визначалось місцевими барвниками.

Офіціний рік походження клітинки Burberry 1924 рік. Клітинка Burberry має назву Nova Check. Така клітинка швидко здобула популярність та досі має безліч прихильників. От і мене поєднання чорного, червоного, білого та пісочного не лишило байдужою.

Сукня пошита з дуже якісної шерстяної тканини, яка незважаючи на свій склад є дуже м'якою та абсолютно не колеться. Тканина вразила ще й своєю якістю в плані строгої симетричності ліній, що в клітинках буває рідко. Сукня за викрійкою №627 з журналу Burda.Дітяча мода 1/2014. Внесені корективи: доданий комірець, замість планки з пуговками - мереживна вставка, молнія на спинці. Верх сукні на підкладі.

Плаття стало улюбленим не лише у мене. Образ в цілому у мене асоціюється з усім британським, а відтак чомусь з осінню та навчанням, тому невеличку фотосесію провели на території КПІ.