Total Red

Коли в січні цього року була лише задумана ця сукня, я одразу знала, де буду проводити її фотозйомку. Червоний колір крепу та мережива, насичений та густий, викликав стійкі асоціації з кольором рідного університету, де день у день на юридичному фактультеті я провчилась шість років.

Існує чимало версій, які пояснють червоний колір стін. За офіційною, колір Університету зумовлений кольорами стрічки ордену Св. Володимира. Адже будівля Університету, який був названий в честь Св. Володмимира, мала відображати ці кольори.

Однак, як би там не було, ці два кольори в своєму поєднанні - червоний та чорний - є особливими для нас. Не випадково ж вони знайшли широке відображення в народній творчості: вишивці, піснях, а також символах національно-визвольної боротьби.

Але повертаємось до сукні. Модель №144 з журналу Burda №5/2014. Рукава моделювала самостійно, натхнена моделями D&G. Деталі з мережива та крепу спочатку зметала між собою, далі обробляла їх як єдину деталь. По низу рукавів та подолу сукні мереживні деталі руками пришила до тканини-основи. Горловина оброблена обтачкою.