Scandinavian Style

Новий Рік та Різдво - свята, які я дуже чекаю, і вже з листопада починаю поступово прикрашати будинок. Зрозуміло, що тематика мого рукоділля з осені відповідна. Вперше, в 2010 році було зв'язано 100 іграшачок на ялинку: сніжинки, кульки, дзвіночки, шишечки. Сподіваюсь, що колись дійдуть руки показати їх якщо не всі, то більшість тут. Були також і шиті іграшки, також в кількості 100 штук.

В жовтні цього року мене повністю захопило в'язання, нав'язала стільки всього, як ніколи в житті, зокрема і ці скандинавські подушки. Всього їх шість, хоча в об'єктив потрапило три. Решту покажу згодом. Подушки розміром 50х50 та 50х30 см. Задня сторона теж зв'язана, але не жаккардом. Схеми можна придбати на Shutterstock. Спиці 5 мм, з нитками не заморочувалась -Alize Lana Gold Classic. Після місяця експлуатації подушки в чудовому стані.

Також кімнату прикрашають ялиночка та зірочка, зроблені татом. Найбільше люблю саме такі наче б то прості, але атмосферні речі. Тато, дякую;)

А от тканина, ножиці та книжка Farmer's Wife не випадкові. Вже почала лоскутний процес, так що з в'язанням поки покінчено.